Activ 675 Open je ovu porodicu uzdigao na znatno viši nivo. Od ovog modela počinje takozvana serija Quicksilver većih plovila.

 Activ 675 Open, redizajniran je i predstavljen je novi model za 2017 godinu.Jednostavan ali upečatljiv dizajn čine Activ 605 Open veoma interesantim. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.

Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju. Ono što posebno karakteriše ovaj model jeste kabina za 2 osobe. Izvanredna kombinacija potpuno otovrenog plovila sa manjom kabinom koja nij uticala na dizajn plovila.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Na krmi se nalazi sandek na kome se možete sunčati  dok vas zapljuskuju talasi.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od 150 ili 200 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima.

Novi Activ 675 Open u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 675 Open
Dužina: 6.74m
Dužina korita: 6.45m
Širina: 2.55m
Težina čamca bez motora: 1084kg
Maksimalna težina motora: 239kg
Osovina XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 200ks (147kw)
Gaz: 0.41m
Rezervoar za vodu: 45 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 200 l
Visina čamca: 2.09m
Maksimalan broj osoba: 8
Ce kategorija: C

Virtuelna tura