Quicksilver plovila predstavljaju savršenu kombinaciju zabave, stila , praktičnosti , luksuza i sigurniosti. Model koji sa velikom pažnjom i interesovanjem predstavljamo jeste Quicsilver 805 SUNDECK.

Svaki model obiluje luksuznim karakteristikama i donosi određenu priču sa sobom.

Počnimo od bezbenosti koja je najvažnija svakom moreplovcu, pažljivo pozicionirani rukohvati duž celog glisera, velike merdevine i veliki prostor unutar kabine i izvan kabine. Velika paluba za sunčanje gde ćete uživati i odmarati se. Ne klizajuća podloga i duboko korito čine ga veoma bezbednim.

Dužina plovila preko svega je 7,88m , širina 2,55m , visina 2,71m, težina plovila bez motora je 1820kg, i plovilo je namenjeno za 9 osoba. Naravno plovilo poseduje i rezervoar za gorivo od 280 L i rezervoar za vodu od 80L.

Komfor

Prosto ne znamo odakle da počnemo jer gliser obiluje luksuzom i komforom.

Prostrana kabina ,sedište za upravljanje, veliki prostor za sunčanje, zatim toalet, veliki ležaj,frižider, kompletan enterijer od tikovine samo se neke od karakteristika  Sundeck- a 805. Velika trpezarija,prošireno sedište , veliki ležaj unutar kabine kao i zavese koje će vam omogućiti privatnost čine ovaj model idealnim za kraće i duže plovidbe. Veliki trpezarijski sto izvan kabine u zadnjem delu, velika rol vrata od kabine, zadnja platforma za ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Model 805 Sundeck  poseduje veliki ležaj u kabini za dve osobe sa kupatilom  i dva gostinska ležaja za još dve osobe. Ukokpitu plovila nalazi se veliko ugano sedište koje se po potrebi može spustiti i dobiti veliki ležaj. Butan šporet i frižider takođe predtsavljaju jedan dodatni nivo luksuza.

Kada je u pitanju skladištenje dizajneri su ostavili dosta prostora za vas. Ispod sedišta, u podu i krmi se nalazi veliki broj ormarića i pregrada.  Prozori na slajd otvaranje, krovni prozori unutar kabine i mogućnost ugradnje klima uređaja.

Zadnji deo glisera poseduje veliki prostor za sedenje i uživanje na suncu. A kada poželite da se klonite od sunca mozete raširiti tendu koja se sklapa ili rasklapa po potrebi, ili možete jednostavno uživati u kabini na velikom krevetu. Na krmi se nalazi veliki i prostrani sundeck gde ćete uživati i sunčati se .

Smart craft instrumenti i navigacija će vam omogućiti da se otisnete u ne poznatom pravcu.

Gliser se nudi u nekoliko osnovnih varijanti standardne opreme a vi ga možete obogatiti dodatnom opremom iz našeg kataloga i tako pevećati nivo luksuza i uživanja.

Sva Quicksilver plovila dolaze u paketu isključivo sa Mercury vanbroskim i brodskim motorima. Konkretno model 805 Sundeck  nudi se u paketu sa Merccury vanbrodskim motorima serije VERADO od 200 pa sve do 400 konjskih snaga u varijanti jedne ili instalacije dva motora.

Naravno Quicksilver sa razlogom insistira da upravo Mercury motori budu instalirani na Quicksilver plovila –Verado motori poseduju specijalnu tehnologiju super turbo punjača koja je i do danas ostala enigma za sve koji su pokušali da iskopiraju ovu tehnologiju. Velika količina snage, manja potrošnja goriva, veći broj obrtaja, DTS komanda , mala količina vibracije su samo deo onoga sto ce Vam pruziti serija VERADO Mercury vanbrodskih motora.

Activ 805 Sundeck – jedan od najluksuznijih modela od Quicksilvera.

 
Specifikacija: Activ 805 Sundeck
Dužina: 7.88m
Dužina korita: 7.63m
Širina: 2.55m
Težina čamca bez motora: 1820 kg
Maksimalna težina motora: 478 kg
Osovina: XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 400ks (294kw)
Gaz: 0.56m
Rezervoar za vodu: 80 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 280 L
Visina čamca: 2.71m
Maksimalan broj osoba: 9
Ce kategorija: C
CE kategorija C
[evc_image_gallery type="slider" images="860,861,862,863,864,865,866,867,868,869,870,871,872,873,874,875,876,877,878" image_size="full"]

Virtuelna tura