[stm_single_car_title][evc_image_gallery type="carousel" images="2374" image_size="1200x150"]
Specifikacija 4.3 MPI DTS
Snaga 180/220 ks (164/134kw)
Obrtaji u minuti 4400-4800
Zapremina u litrima CID 4.3
Izgled cilindra v
Broj cilindara 6
Tezina 352kg
Rezervoar za gorivo Integrisan
Sistem goriva MPI
Gorivo Benzin
Smart craft Da
Digitalni gas i menjac Da
Zatvoreni sistem hladjenja Ne
Odvodni sistem Alfa ili Bravo Opciono
[evc_image_gallery type="carousel" images="2408,2409"]

Stanga i ubrzanje – Maskimalna brzina se dostižu u kratom vremenskom roku.

Izdržljivost

Dugovečnost je moguća, blok motora je napravljen od čeličnog livenog gvožđa a ono što ga čini još izdržljivijim je zatvoreni sistema vodenog hladjenja bloka motora. MerCathode® predstavlja zaštitini aktivni katodni sistem protiv korozije , koji je standardan u paketu sa Bravo pogonima.

Tihi rad

MPI sistem – predstavlja mešanje goriva i vazduha u komori za sagoravanje koje omogućava ultra-nesmetan rad od faze mirovanja pa sve do potpuno otvorenog gasa. Mercury inženjeri su postigli neverovatne rezultate kada je reč i o nismom nivou buke, vibracije i upravljivosti kod modela 4.3L. Servo upravljanje je u standarnoj opremi naravno što vam omogućava sigurno i lako upravljanje.

Efikasnost

Izuzetan odnos snage od čak 220 konjskih snaga i težine ‚od 350 kg smanjuje potrošnju goriva dok ga MPI sistem dodatno poboljšava. ECT ( Kontrola emisije izduvnih gasova) radi ruku por ruku sa MPI sistemom što praktično čini mozak motora za optimizaciju efikasnosti i smanjenje emisije izduvnih gasova.

Ono što posebno izdvaja ovaj model MerCruiser motora jeste čak 6 cilindara , 4300 cc ,smart craft instrumente upravljanja i naravno digitalni gas i menjač.