Mercury Avator 7.5e

Mercury Avator 7.5E
Baterija: Integrisana 1kWh
Ulazna snaga: 1000W
Izlazna snaga: 750W
Tip baterije: Litijum jonska 48V
Standardni punjač: 110W
Težina baterije: 7,7 kg
Težina motora sa transom cilindrom bez baterije: 19.5 kg
Težina motora bez transom cilindra i bez baterije: 16.7 kg
Upravljanje Ručica ili daljinska komanda
Dostupne osovine: S kratka - 381 mm

L duga - 508 mm

XL - ekstra duga 635 mm

Vreme rada motora sa jendom punom baterijom: 100% gasa - 1 sat rada

75% gasa - 2,8 sati rada

50% gasa - 6,2 sati rada

25% gasa - 19,4 sati rada

Mercury Avator je prvi i novi koncept potpuno električnih vanbrodskih motora sa kojim Mercury nastavlja da postavlja visoke standarde u Nautičkoj industriji. Tehnologija motora sa poprečnim protokom, prva u industriji, generiše visok obrtni moment uz malo napora, maksimizirajući vek trajanja baterije kako bi produžio vaš domet, istovremeno pružajući brzo ubrzanje i efikasne performanse.

Prvi i najmanji model iz baterijske porodice je Mercury Avator 7.5E. Mercury Avator 7.5e pruža brzinu i performanse ubrzanja slične vanbrodskim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem od 3,5 KS, što ga čini idealnim za razne male čamce, tendere i kao sekundarni pogon na jedrilicama. Dostupan u modelima sa ručnom ili daljinskom komandom, poseduje bateriju za brzo povezivanje i intuitivne kontrole koje olakšavaju podešavanje i rad. A sa naprednim ekranima i drugim tehnologijama koje prate nivo i domet baterije, možete sa poverenjem da istražujete vodu.

Baterija

Konstruisane isključivo za pomorsku upotrebu, Avator litijum-jonske baterije su bezbedni, efikasni izvori napajanja od 48 V koji održavaju vaše avanture u pokretu. Modularni i prenosivi dizajni omogućavaju vam da sa sobom ponesete snagu koja vam je potrebna. Mercury Avator 7.5E poseduje integrisano zamensku litijum jonsku bateriju snage 1kWhc - izlazna snaga na propeleru 750W / okvirno kao benzinski vanbrodski motor od 3,5 ks.

Punjači

Pametni punjači Avator su vas pokrili. Oni stalno prate napon i struju kako bi isporučili bezbedno, efikasno punjenje u standardnoj kućnoj utičnici. Kao standardni paket opreme uz Mercury Avator 7.5E isporučuje se punjač od 110W dok se opciono nudi brzi punjač od 230w, tako da možete odabrati vreme punjenja koje odgovara vašim potrebama. Vreme punjenja baterije kada je potpuno prazna do 100% napunjenosti sa standardnim punjačeom od 110W je 9 sati dok će brzi punjač od 230W potupno napuniti bateriju za 4 sata!

LED ekrani i komande

Živopisni displeji u boji pružaju sve informacije koje su vam potrebne za uživanje u avanturama čamca, uključujući procene dometa i merač trajanja baterije do sekunde koji vam omogućava da istražujete sa samopouzdanjem. Optimizovani su za lako gledanje u svim svetlosnim uslovima. Uz modele sa ručnom komandom isporučuje se displej koji je ugrađen na samom motoru, dok se kod modela sa daljinskom komandom kao stamdardni deo paketa isporučuje posebno displej koji se ugrađuje ili instalira na postolje na vašoj konzoli. Modeli sa daljinskom komandom kao standardnu opremu nude izbor između tri ručice prema želji klijenta: bočna leva , konzolna ili bočna desna komandna kutija najnovije generacije.

Smart craft connect

Iskoristite svako putovanje sa SmartCraft Connect modulom, koji je dostupan kao dodatna oprema za vanbrodski motor 7.5e. Pruža pristup svim funkcijama nove aplikacije Mercury Marine, uključujući GPS mapu sa vizuelizovanim procenama dometa, digitalnim meračima i još mnogo toga.

Propeleri

Hidrodinamička donja jedinica i izdržljiv, ultra-efikasan propeler su napravljeni da se kreću i bez napora prolaze kroz vodu, maksimizirajući vreme rada za maksimalnu zabavu. Uz Mercury Avator 7.5E u standardnoj opremi se ispručuje trokraki propeler od 7 Pitcha dok su opciono dostupni i propeleri od 9 i 11 Pitcha.

Montaža i dodatna oprema

Mercury Avator 7.5 E poseduje specijalno dizajniran cilindar koji se jednom montira na vaše plovilo i omogućava vam laku montažu i demontažu vašeg motora samo jednim klikom! Ponesite uvek sa sobom vaš Avator 7.5E uz specijalno dizajniranu torbu sa točkićima i rancem za vašu bateriju!

Tihi rad

Mercury Avator motori su skoro potpuno bešumni i potpuno ekoliški prihvatljivi bez emisije bilo kakvih izduvnih gasova!

Garancija

Garancija na Avator vanbrodske motor iznosi 3 godine dok je garnacija na punjače i baterije 2 godine.