Najmanji model iz celokupne porodice Quicksilver je  Activ 455 Open. Iako najmanji po karakteristikama ne zaostaje za većim modelima. Jednostavan ali upečatljiv dizajn čine Activ 455 Open veoma interesantim. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.

Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Na krmi se nalazi sandek na kome se možete sunčati  dok vas zapljuskuju talasi.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od 40, 50 ili 60 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 455 Open svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih malih plovila.

Active 455 Open pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 455 Open
Dužina: 4.54m
Dužina korita: 4.44m
Širina: 1.85m
Težina čamca bez motora: 401kg
Maksimalna težina motora: 112kg
Osovina L (Duga)
Maksimalna snaga motora: 60ks (44kw)
Gaz: 0.36m
Rezervoar: Opciono
Kapacitet rezervoara za gorivo: 25L
Visina čamca: 1.61m
Maksimalan broj osoba: 5
Ce kategorija: C

Virtuelna tura