Drugi novi model koji je Quicksilver plasirao na tržište u  2016. iz porodici Cabin je Activ 505. Ako zaista želite da kupite svoj prvi čamac i upustite se u morske i rečne avanture, onda je Activ 505 Cabin pravi izbor za vas. Veoma je kompaktan i udoban, sadrži veliku kabinu, sedište za vozača i suvozača, prostranu zadnju klupu sa mogućnošću produžetka u vidu platforme za sunčanje. Veoma popularan spoj velikog otvorenog prostora i kabine je opcija za koju se naši klijenti najviše opredeljuju.

Bezbednost

Posebna pažnja od strane dizajnera je obraćena na bezbednost.

Dobro koncipiran, čvrst i stabilan tako da sa njim možete krenuti na putovanje,a kabina će vam služiti da provedete noć u njoj. Pleksiglas, tikovina i čelik čine savršenu i bezbednu kombinaciju.

Komfor

Activ 505 Cabin je definitivno veliki, udoban i komforan. Kabina za dvoje u kojoj možete prespavati, veliki prostor za sedenje i odmaranje na krmi i prostor gde možete montirati sto i ručati sa prijateljima.

Svestranost

Veoma lak za transport i izvlačenje iz vode, zagarantovaće vam bezbedno putovanje i naravno zabavu. Nekoliko ormarića i pregrada će vam omogućiti da bezbedno smestite svoje stvari.

Različite opcije dodatne opreme u vidu tende, muzike, navigacije, pokrivača čamca i mnoge druge su takođe dostupne, vaše je samo da izaberete.

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa s toga ovaj model možete izabrati u paketu sa 40, 60, 80 ili 100 konjskih snaga.

Čamac za uživanje Activ 505 Cabin!

 
Specifikacija: Activ 505 Cabin
Dužina: 5.02m
Dužina korita: 4.81m
Širina: 2.12m
Težina čamca bez motora: 613kg
Maksimalna težina motora: 165kg
Osovina L (Duga)
Maksimalna snaga motora: 100ks (74kw)
Gaz: 0.36m
Rezervoar: Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo: 50L
Visina čamca: 1.64m
Maksimalan broj osoba: 5
Ce kategorija: C

Virtuelna tura