Quicksilver je na tržište za 2018. godinu plasirao i predstavio novu atraktivnu seriju plovila – BOWRIDER! Novi model za 2020. godinu koji je predstavljen pre nekoliko meseci jeste Activ 555 Bowrider. Za razliku od svog prethodnika ( starog modela 555 Bowridera) duži je i širi i  poseduje oštriji i ekstravagantiniji dizajn. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa pošto je koncept plovila veoma zanimljiv pošto celokupno plovilo predstavlja jedan veliki kokpit.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju. Velika šoferšajbna će vas zaštiti od udara vetra, dok se otvaranjem iste pristupa pramčanom delu u kome se nalaze dva ležaja.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od 80, 100, 100 CT, 115 i  115 CT konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 555 Bowrider svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih plovila sa velikim vetrobranom.

Novi Activ 555 Bowrider u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 555 Bowrider
Dužina: 5.33m
Dužina korita: 5.11m
Širina: 2.17m
Težina čamca bez motora: 822kg
Maksimalna težina motora: 165kg
Osovina L ( Duga)
Maksimalna snaga motora: 115ks (85kw)
Gaz: 0.36m
Nosivost ( oprema + motor + putnici) : 640 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 110l
Visina čamca: 1.61m
Maksimalan broj osoba: 6
Ce kategorija: C