Svakako pravo osveženje u klasi Cabin čamaca predstavlja novi model za 2018 godinu – 555 Cabin, najveći i najluksuzniji model iz porodice Cabin. Veoma je kompaktan i udoban, sadrži veliku kabinu popunjenu  bež jastucima, sedišta za vozača i suvozača, prostranu zadnju klupu sa mogućnošću produžetka. Za nijansu veći i komforniji nego neki manji modeli iz porodice Cabin.

Bezbednost

Posebna pažnja od strane dizajnera je obraćena na bezbednost. Dobro koncipiran, čvrst i stabilan tako da sa njim možete krenuti na putovanje,a kabina će vam služiti da provedete noć u njoj. Pleksiglas, tikovina i celik čine savršenu i bezbednu kombinaciju.

Komfor

Activ 555 Cabin je definitivno veliki, udoban i komforan. Kabina za dve do tri osobe u kojoj možete prespavati. Veliki prostor za sedenje i odmaranje na krmi i prostor gde možete montirati sto i ručati sa prijateljima ili možete montirati veliki ležaj za sunčanje. Namenjen je za 6 osoba.

Svestranost

Veoma lak za transport i izvlačenje iz vode,zagarantovaće vam bezbedno putovanje i naravno zabavu. Nekoliko ormarića i pregrada će vam omogućiti da bezbedno smestite svoje stvari.Za razliku od manjih modela iz porodice Cabin, 555 izdvaja mogućnost izbora dodatne fabričke opreme koja ne postoji u ponud kod manjih modela kao što su na primer  tikovina, prednji sundek , Activ trim sistema, frižidera…

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa iz tog razloga ovaj model možete izabrati u paketu sa 80, 100, 100CT, 115, 115 CT ili 115 PRO XS konjskih snaga.

Čamac za uživanje i sportsku vožnju Activ 555 Cabin.

 
Specifikacija: Activ 555 Cabin
Dužina: 5.5m
Dužina korita: 5.29m
Širina: 2.29m
Težina čamca bez motora: 865kg
Maksimalna težina motora: 165kg
Osovina L (Duga)
Maksimalna snaga motora: 115ks (85kw)
Gaz: 0.42m
Rezervoar: Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo: 110L
Visina čamca: 1,71m
Maksimalan broj osoba: 6
Ce kategorija: C

Virtuelna tura