Nešto veći model od Activ-a 505 je Activ 555 Open. Za one koji žele poboljšanju verziju Activ-a 505 u vidu veličine, težine,performansi i snage motora. Jedan od najpopularnijih modela iz celokupne porodice Quicksilver  Activ 555 Open, redizajniran je i predstavljen je novi model za 2017 godinu. Jednostavan ali upečatljiv dizajn čine Activ 555 Open veoma interesantim. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.

Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Na krmi se nalazi sandek na kome se možete sunčati  dok vas zapljuskuju talasi.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od  80, 100 ili 115 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 555 Open svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih malih plovila.

Novi Activ 555 Open u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 555 Open
Dužina: 5.47m
Dužina korita: 5.29m
Širina: 2.29m
Težina čamca bez motora: 722kg
Maksimalna težina motora: 165kg
Osovina L (Duga)
Maksimalna snaga motora: 115ks (85kw)
Gaz: 0.36m
Rezervoar: Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo: 90l
Visina čamca: 1.83m
Maksimalan broj osoba: 6
Ce kategorija: C

Virtuelna tura