NOVI MODEL za 2017. godinu od Quicksilvera – Activ 605 Sundeck.

Sportski, prostran i izuzetnog dizajna -Novi Activ 605 Sundeck. Spada u našu kategoriju glisera srednje veličine sa kabinom. Ovaj model će vam omogućiti puno prostora, puno uživanja i puno zabave.

Gliser obiiluje luksuznim karakteristikama. Pocnimo od bezbednosti.

Bezbednost je naravno najvažnija kod kupovine glisera. Pažljivo pozicionirani rukohvati duž celog glisera, velike merdevine i veliki prostor unutar kabine i izvan kabine. Velika paluba za sunčanje gde ćete uživati i odmarati se. Ne klizajuća podloga i duboko korito čine ga veoma bezbednim.

Komfor

Prosto ne znamo odakle da pocnemo jer gliser obiluje luksuzom i komforom.

Prostrana kabina za 3 osobe, veliki ležaj, frižider, kompletan enterijer od pleksiglasa samo se neke od karakteristika  Sundeck-a 605. Na krmi se nalazi ogromni sundeck ( jastuci) na kojima ćete uživati dok talasi zapljuskuju vaš Quicksilver.

Kada je u pitanju skladištenje dizajneri su ostavili dosta prostora za vas. Ispod sedišta, u podu i krmi se nalazi veliki broj ormarića i pregrada.  Prozori i šiber unutar kabine sa mogućnošću ugradnje klima uređaja.

Zadnji deo glisera poseduje veliki prostor za sedenje i uživanje na suncu. A kada poželite da se klonite od sunca možete raširiti tendu koja se sklapa ili rasklapa po potrebi, ili možete jednostavno uživati u kabini na velikom krevetu. U standarnoj opremi takođe se nalazi zadnja platforma oko motora iz koje ćete jednostavnim otvaranjem naslona sedišta pristupiti kokpitu bez preskakanja.

Smart craft instrumenti i navigacija će vam omogućiti da se otisnete u ne poznatom pravcu.

Gliser se prodaje u nekoliko osnovnih varijanti a vi ga možete obogatiti dodatnom opremom iz našeg kataloga i tako povećati nivo luksuza i uživanja.

Activ 605 Sundeck je sjajan izbor za Vas ako volite da se sunčate.

 
Specifikacija: Activ 605 Sundeck
Dužina: 5.94m
Dužina korita: 5.75m
Širina: 2.4m
Težina čamca bez motora: 970 kg
Maksimalna tezina motora: 239kg
Osovina XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 150ks (110kw)
Gaz: 0.44m
Rezervoar za vodu 45l
Rezervoar: Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo: 160 l
Visina čamca: 2.02m
Maksimalan broj osoba: 7
Ce kategorija: C

Virtuelna tura