Quicksilver je na tržište za 2018. godinu plasirao i predstavio novu atraktivnu seriju plovila – BOWRIDER! Novi model za 2019. godinu koji je predstavljen ove godine jeste Activ 675 Bowrider. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa pošto je koncept plovila veoma zanimljiv pošto celokupno plovilo predstavlja jedan veliki kokpit.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju. Velika šoferšajbna će vas zaštiti od udara vetra, dok se otvaranjem iste pristupa pramčanom delu u kome se nalaze dva ležaja.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od  150, 200 ili 25 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 675 Bowrider svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih plovila sa velikim vetrobranom.

Novi Activ 675 Bowrider u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 675 Bowrider
Dužina: 6.48m
Dužina korita: 6.2m
Širina: 2.46m
Težina čamca bez motora: 1274kg
Maksimalna težina motora: 239kg
Osovina XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 225ks (165kw)
Gaz: 0.46m
Rezervoar za vodu: 45l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 230l
Visina čamca: 1.83m
Maksimalan broj osoba: 7
Ce kategorija: C

Virtuetlna tura