Novi model - Activ 705 Weekend je prvi model iz porodice Weekend i pripada najluksuznijoj seriji Quicksilverovih plovila.

Ovaj gliser se može opisati sa nekoliko reči: udobnost, funkcionalnost, pouzdanost, prilagodljivost. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se može primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa i tikovine, a veoma lako se pristupa pramcu i krmi.

Velika paluba za sunčanje, zadnji deo za odmaranje na velikom sundeku i prostrana kabina za 4 osobe čine ovaj model veoma komfornim i luksuznim. U kabini se nalazi sedište za skipera i garnitura sedišta za 4 osobe koja se po potrebi može pretvoriti u ležaj. U prvom delu kabine se nalazi šporet, frižider i sudopera. Sasvim odvojena prostorija sa velikim krevetom za dve osobe čini glavnu kabinu, a postoji i gostinski ležaj za još jednog člana posade u manjoj kabini. Toalet se nalazi u zasebnoj prostoriji gde se nalazi morski toalet i slavina sa bideom.

Komande su veoma lepo rasporđene po luksuznoj hromiranoj tabli, a bočna vrata će omogućiti skiperu da lako izađe iz kabine.

U čamcu postoji veliki broj pregrada i ormarića u kojima možete držati lične stvari. Dodatan efekat pružaju veliki stakleni prozori na samom koritu, krovni prozori i veliko ogledalo u kabini.

Što se tiče opreme ni jedan detalj nije izostavljen.

Dodatna oprema koja će ovaj model podići na znatno visi nivo luksuza:

  • Smart paket (stereo radio,tus za slatku vodu, kokpit sun deck, zadnja L klupa, šporet, sudopera, morski toalet, električni vinč za sidro, set za privez…)
  • Tenda
  • GPS Plotter (Navigacija i fish finder)
  • Frižider
  • Butan šporet
  • Kompletan pod od tikovine
  • Sistem klima uređaja
  • Sportska teget boja trupa
  • Štap za vuču skijaša i mnoge druge opcije…

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa s toga ovaj model možete izabrati u paketu sa četvorotaktnim Mercury motorima od 150, 175, 200 ili 225 ks .

Ako izaberete Activ 705 Weekend garantujemo Vam luksuz i uživanje.

 
Specifikacija: Activ 705 Weekend
Dužina: 7.37m
Dužina korita: 6.60m
Širina: 2.50m
Težina čamca bez motora: 1642kg
Maksimalna težina motora: 220 kg
Osovina XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 225ks (165kw)
Gaz: 0.48m
Rezervoar za vodu 45 L
Kapacitet rezervoara za gorivo: 200L
Visina čamca: 2.79m
Maksimalan broj osoba: 8
Ce kategorija: C

Virtuelna tura