Novi model za predstojeću sezonu Quicksilver Activ 805 Open. Ekstravagantan i upečatljiv dizajn čine Activ 805 Open veoma interesantim. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa.

U kokpitu se nalazi skiperska klupa sa koje se prostire odličan pregled na svaki deo plovila . Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.

Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju. Ono što posebno karakteriše ovaj model jeste kabina za 2 osobe. Izvanredna kombinacija potpuno otovrenog plovila sa manjom kabinom koja nij uticala na dizajn plovila. Takođe u kokpitu se nalazi i butan šporet i frižider, a zadnji i prednji deo kopita se mogu pretvoriti u veliki prostor za sunčanje u samo nekoliko poteza.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Na krmi se nalazi veliko sunčalište na kome se možete sunčati  dok vas zapljuskuju talasi.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom.

Uz kombinaciju sa Mercury  motorom od 175 , 200, 225, 250 ili čak 300 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima.

Novi Activ 805 Open u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

 
Specifikacija: Activ 805 Open
Dužina: 7.66m
Dužina korita: 6.99m
Širina: 2.55m
Težina čamca bez motora: 1684 kg
Maksimalna težina motora: 301 kg
Osovina XL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora: 300ks (220kw)
Gaz: 0.44 m
Rezervoar za vodu: 80 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 280 L
Visina čamca: 2.20m
Maksimalan broj osoba: 10
Ce kategorija: C

Virtuelna tura