Quicksilver plovila predstavljaju savršenu kombinaciju zabave, stila , praktičnosti , luksuza i sigurniosti. Model koji sa velikom pažnjom i interesovanjem predstavljamo jeste novi model za 2018 godinu Quicsilver 875 SUNDECK.

Quicksilver je otišao korak dalje od svojih standardnih modela i razvio jedan od najvećih modela iz svoje onude.

Počnimo od bezbenosti koja je najvažnija svakom moreplovcu, pažljivo pozicionirani rukohvati duž celog glisera, velike merdevine i veliki prostor unutar kabine i izvan kabine. Velika paluba za sunčanje gde ćete uživati i odmarati se. Ne klizajuća podloga i duboko korito čine ga veoma bezbednim.

Dužina plovila preko svega je 8,06m , širina 3,0m , visina 2,71m, težina plovila bez motora je 2462kg, i plovilo je namenjeno za 11 osoba. Naravno plovilo poseduje i rezervoar za gorivo od čak 450 L i rezervoar za vodu od 100L.

Komfor

Prosto ne znamo odakle da počnemo jer gliser obiluje luksuzom i komforom.

Prostrana kabina ,sedište za upravljanje, veliki prostor za sunčanje, zatim toalet, veliki ležaj,frižider, kompletan enterijer od tikovine samo se neke od karakteristika  Sundeck- a 805. Velika trpezarija,prošireno sedište , veliki ležaj unutar kabine kao i zavese koje će vam omogućiti privatnost čine ovaj model idealnim za kraće i duže plovidbe. Veliki trpezarijski sto izvan kabine u zadnjem delu, velika rol vrata od kabine, zadnja platforma za ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Model 875 Sundeck  poseduje veliki ležaj u kabini za dve osobe sa kupatilom  i dva gostinska ležaja za još dve osobe. U kokpitu plovila nalazi se veliko ugano sedište koje se po potrebi može spustiti i dobiti veliki ležaj. Butan šporet i frižider takođe predtsavljaju jedan dodatni nivo luksuza.

Kada je u pitanju skladištenje dizajneri su ostavili dosta prostora za vas. Ispod sedišta, u podu i krmi se nalazi veliki broj ormarića i pregrada.  Prozori na slajd otvaranje, krovni prozori unutar kabine i mogućnost ugradnje klima uređaja.

Zadnji deo glisera poseduje veliki prostor za sedenje i uživanje na suncu. A kada poželite da se klonite od sunca mozete raširiti tendu koja se sklapa ili rasklapa po potrebi, ili možete jednostavno uživati u kabini na velikom krevetu. Na krmi se nalazi veliki i prostrani sundeck gde ćete uživati i sunčati se .

Smart craft instrumenti i navigacija će vam omogućiti da se otisnete u ne poznatom pravcu.

Gliser se nudi u nekoliko osnovnih varijanti standardne opreme a vi ga možete obogatiti dodatnom opremom iz našeg kataloga i tako pevećati nivo luksuza i uživanja.

Sva Quicksilver plovila dolaze u paketu isključivo sa Mercury vanbroskim i brodskim motorima. Konkretno model 875 Sundeck  nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima serije VERADO od 200 pa sve do 400 konjskih snaga u varijanti jedne ili instalacije dva motora.

Naravno Quicksilver sa razlogom insistira da upravo Mercury motori budu instalirani na Quicksilver plovila –Verado motori poseduju specijalnu tehnologiju super turbo punjača koja je i do danas ostala enigma za sve koji su pokušali da iskopiraju ovu tehnologiju. Velika količina snage, manja potrošnja goriva, veći broj obrtaja, DTS komanda , mala količina vibracije su samo deo onoga sto ce Vam pruziti serija VERADO Mercury vanbrodskih motora.

Activ 875 Sundeck – jedan od najluksuznijih modela od Quicksilvera i novi model za 2018 godinu!

 
Specifikacija: Activ 875 Sundeck
Dužina: 8.06m
Dužina korita: 7.99m
Širina: 3m
Težina čamca bez motora: 2462 kg
Maksimalna težina motora: 588 kg
Osovina: XXL (Ekstra ekstra Duga) - 1 motor
XL (Ekstra duga) - 2 motora
Maksimalna snaga motora: 500ks (368kw)
Gaz: 0.6m
Rezervoar za vodu: 100 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 450 L
Visina čamca: 2.71m
Maksimalan broj osoba: 12
Širina unutar čamca: B
CE kategorija 2.16m

Virtuelna tura