Activ 905 Weekend ( nekadašnji 855 weekend) je najveći model iz porodice Weekend i pripada najluksuznijoj seriji Quicksilverovih plovila.

Ovaj gliser se može opisati sa nekoliko reči: udobnost, funkcionalnost, pouzdanost, prilagodljivost. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se može primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa i tikovine, a veoma lako se pristupa pramcu i krmi.

Velika paluba za sunčanje, zadnji deo za odmaranje na velikom sundeku i prostrana kabina za 4 osobe čine ovaj model veoma komfornim i luksuznim. U kabini se nalazi sedište za skipera i garnitura sedišta za 4 osobe koja se po potrebi može pretvoriti u ležaj. U prvom delu kabine se nalazi šporet, frižider i sudopera. Sasvim odvojena prostorija sa velikim krevetom za dve osobe čini glavnu kabinu, a postoji i gostinska kabina za 2 – 3 osobe koja je potpuno odvojena od master kabine. Toalet se nalazi u zasebnoj prostoriji gde se nalazi morski toalet i slavina sa bideom.

Komande su veoma lepo rasporđene po luksuznoj hromiranoj tabli, a bočna vrata će omogućiti skiperu da lako izađe iz kabine.

U čamcu postoji veliki broj pregrada i ormarića u kojima možete držati lične stvari. Dodatan efekat pružaju veliki stakleni prozori na samom koritu, krovni prozori i veliko ogledalo u kabini.

U zadnjem delu nalazi se velika ugaona garnitura koja se rasklapa u veliki ležaj za sunčanje.

Što se tiče opreme ni jedan detalj nije izostavljen.

Dodatna oprema koja će ovaj model podići na znatno visi nivo luksuza:

  • Smart paket (stereo radio,tuš za slatku vodu, sundeck za sunčanje, L klupa, zavese, toalet...)
  • Tenda
  • GPS Plotter (Navigacija i fish finder)
  • Frižider
  • Butan šporet
  • Kompletan pod od tikovine
  • Sistem klima uređaja
  • Sportska boja korita
  • Štap za vuču skijaša i mnoge druge opcije…

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa s toga ovaj model možete izabrati u paketu sa četvorotaktnim VERADO motoromI u instalaciji jednog motora od 250, 300, 350 ili čak 400 konjskih snaga što je svakako naša preporuka ili duplih instalacija motora od 150 i 200 konjskih snaga.

Ako izaberete Activ 905 Weekend garantujemo Vam luksuz i uživanje.

 
Specifikacija: Activ 905 Weekend
Dužina: 8,91 m ( sa vanbrodskim)
Dužina korita: 7.99m
Širina: 2.98m
Težina čamca bez motora: 2138kg
Maksimalna snaga motora: 400ks (294kw)
Osovina 1 - XXL (ekstra ekstra duga)
2 - XL ( ekstra duga)
Kapacitet rezervoara za vodu: 100l
Gaz: 0,63 ( sa vanbrodskim)
0,65 ( sa brodskim motorom)
Rezervoar: Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo: 400 l
Visina čamca: 3.36m
Maksimalan broj osoba: 10
Ce kategorija: B

Virtuelna tura