Quicksilver je nedavno predstavio novi i najmanji model plovila iz porodice fishermana - Pilothouse 625! Iako najmanji model , svojim dizajnom , prostorom, standardnom i opcijama dodatne opreme ne zaostaje za konceptom većih plovila iz iz poridice pecaroški plovila. U kombinaciji sa Mercury motorima, novim dizajnom , novi model koji je nešto veći od svog prethodnika predstavlja ostvarenje sna svakog pecaroša! Detalj koji daje poseban šmek ovom modelu je duplo kormilo sa navigaciom i elektronikom gde se jedno upravljačko mesto nalazi u kabini a drugo izvan nje.

Bezbednost

Visoka i uocljiva signalizaciona svetla,brisači i vetrobranska stakla, merdevine za lak ulazak i izlazak iz vode, servo volan za glatko upravljanje omogućiće vam brzu ali i bezbednu vožnju.Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.Savršeno izbalansirano korito, velika i uočljiva navigaciona svetla, odlična vidljivost iz kabine od 360 stepeni,vetrobrani,specijalni čekrk za sidrenje samo su neke od performansi ovog čamca. Navigacioni sistem će vas uvek držati na pravom putu a kabina će vam omogućiti da se sklonite od vremenskih neprilika.

Komfor

Vreme je da pobegnete od svakidašnjih obaveza i opustite se. Ovaj model za to poseduje sve što vam je potrebno. Veliku palubu za sunčanje, zadnji deo za odmaranje i pecanje i prostranu kabinu za 2 osobe. U kabini se pored dva sedišta nalazi i zadnja klupa gde mogu boraviti još 2 osobe. Ležaj u kabini je namenjen za 2 osobe.

Ribolov

Pilothouse 625 može biti vaš izbor za ribolov. Poseduje posebne držače za štapove tako da je potrebo samo da se opustite. Plovilo poseduje i posebne pregrade za smeštanje vašeg ulova.

Što se tiče prostora za skladištenje, Pilothouse 625 ima mnogo više prostora nego što se očekuje od čamca ove veličine (6 metara). Prostrani kokpit sa dva sedište u zadnjem delu kao i zadnja klupa uz mogućnost montaže stola omogućiće vam pun komfor.

Pilothouse 625 pokreću Mercury vanbrodski motori od 100, 115 ili  150 konjskih snaga , na vama je da odlučite. Veliku prednost predstavlja veliki izbor dodatne opreme iz našeg kataloga poput tende, navigacije , različitih ribarskih paketa opreme, sportske boje korita i tako dalje…

Pilothouse 625 poseduje morski V trup i  savršen izbor za reke i jezera ali i za more.

 
Specifikacija: Pilothouse 625
Dužina: 6.38m
Dužina korita: 5.65m
Širina: 2.54m
Težina čamca bez motora: 1371kg
Maksimalna tezina motora: 211kg
Osovina XL (Ekstra duga)
Maksimalna snaga motora: 150ks (110kw)
Gaz: 0.49m
Nosivost: 730 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo: 160 l
Visina čamca: 2.89m
Maksimalan broj osoba: 6
CE kategorija: C

Virtuelna tura