Valiant Classic 630 je jedan od najlepših modela iz porodice Valiant čamaca, ali kao i svi modeli Valiant rib čamaca on je odličan izbor za bilo kakve rekreativne aktivnosti i odmaranje na vodi. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Classic 630 je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog PVC materijala koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa konzolom sportskog dizajna sa prednjom klupom namenjenom za jednu osobu ispred konzole i zadnjom klupom namenjenom za dve osobe iza konzole koja sa po potrebi može spustiti i pretvoriti u ležaj. Ali na modelu 630 Classic proizvođač je otišao i korak dalje i između zadnje klupe i konzole je postavio visoko sedište sa kog će skiper imati odličnu preglednost. Novi dizaj konzole je blago pomeren u desno što vam ostavlja više prostora a sama konzola sadrži ormarić ispod volana i udobno sedište-ormarić koje se može podić i gde takođe možete smestiti svoje stvari.Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Opuštanje i sunčanje nikada nije bilo lakše na čamcu ove veličine. Možete uživati i sunčati se na velikom san deku koji se po potrebi podiže. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima od  115 PRO XS ili 150 konjskih snaga.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: Tenda, Rol bar, muzika, navigacija, kompas, pokrivač konzole, pokrivač kompletnog čamca i još mnogo različite opreme!

Valiant 630 Classic će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija na vodi!

 
Specifikacija: Classic 630 PVC
Dužina: 6.3m
Dužina unutar čamca: 5.1m
Širina: 2.5m
Širina unutar čamca: 1.3m
Prečnik tubusa: 43-61cm
Težina čamca bez motora: 740kg
Maksimalna težina motora: 245kg
Osovina L (duga)
Maksimalna snaga motora: 150ks (110.33kw)
Broj vazdušnih komora: 5
Kapacitet rezervoara: 140l
Tip rezervoara: Integrisani
Maksimalan broj osoba: 13
CE kategorija C
Tip poda: Plastični-fiberglas
[evc_image_gallery type="slider" images="1424,1425,1426,1427,1428,1429,1430" image_size="full"]