Predstavljamo novi brend i seriju luksuznih Quicksilver plovila - NAVAN!

Dizajniran da pruži vrhunsko iskustvo vožnje čamcem za sve avanture koje vas privuku na vodu, to je idealan način da zabavite vas i vaše najmilije, leto za letom. Sa NAVAN-om, putovanje je odredište. Dozvolite sebi da budete umotani u udobnost i slobodu koju osećate na vodi, okruženi blagodatima koje ne morate da napuštate na obali. Kokpit dizajniran da u njemu uživa grupa bliskih prijatelja koliko i u mirnoj vožnji u samoći sa ergonomskim kormilom, presvlakama prošivenim dijamantima i vrhunskim instrumentima uključujući dva ekrana od 12 inča. Kada vožnja zahteva osveženje, NAVAN-ova dva modela sadrže udobnost koja vam je potrebna. Sa potpuno opremljene pripremne stanice sa TNG ili električnim roštiljem i fiokama frižidera, imaćete apetit pre nego što se ušuškate u prostrani dupli ležaj.  Bez obzira na to šta vas privlači  more, reka ili jezero, NAVAN je opremljen da se brine o vama.

Vodeni sportovi za mlade – i mlade u srcu – ili krstarenje udaljenim obalnim gradom, ili čak vikend pecanje, ovi čamci imaju ono što vam treba. Držači štapova za pecanje, dvostepeni trup koji lomi otpor, i konfiguracije motora u rasponu do dva Mercury motora od 300 KS, postoji samo jedan čamac koji vam je potreban u vašoj floti. Izaberite između otvorenog dizajna kokpita NAVAN S30 sa T-topom koji se može ukloniti i okretnim sedištem u kokpitu i zatvorene kabine na NAVAN C30 sa prozorom koji se otvara na krmi i kliznim vratima.

NAVAN S30 je vrhunac sportskog čamca koji se ukršta sa našim najpremijum karakteristikama. Ova centralna konzola za 12 putnika odiše samopouzdanjem u svakom pogledu i uključuje naša četiri stuba: bezbednost, udobnost, inovativni dizajn i svestranost.

NAVAN plovila poseduju izuzetno bogat paket standardne opreme:

Produžetak platforme, Navigaciona svetla, Spremište za sidro, Samoprazneći kokpit, Bočni prozori u kabini, Merdevine, Bitve standardne, LED svetla , Nosač zastave i zastava, Crna ograda, Prednji sundeck sa podesivim naslonom, Podesiva visina volana, Specijalni volan- upgrade, USB utičnica, Utičnica 12V, Zadnja klupa sa podesivim naslonom, Spremište ispod zadnje klupe, Kokpit jastuci, Bolji materijal za sedišta, ležaj I jastuke, Električno podešavanje sedišta, Svetla u kokpitu, Kokpit tuš, Toalet ( odvojena prostorija sa drvnom obradom), Električni sistem za ispiranje u toaletu, Ogledalo, Svetla u kabini, Smart craft connect, Ulaz za gradsku vodu, CO monitor, Hidraulično upravljanje, ZIP WAKE sistem kontrole trima, Transom vratanca, Sudopera sa slavinom u kokpitu, 2 ležaja u kabini sa spremištem, Dva obrtna sedišta , Komfort svetlo i svetlo za čitanje u kabini, Postavljeni zidovi u kabini, Obloga plafona sa integrisanim LED svetlom, Krovni prozor, Sky light - krovni prozor (bez otvaranja), Protiv požarni aparat, Active trim sistem, Otvaranje malih prozora u kabini, Muzika Fusion MS-RA770 sa 4 zvučnika, Stalkena tabla sa jednim Simrad 12" NSX ploterom, Platforma bežičnog punjača za telefone I skladište, Sirena 12V, Sistem za dva akumulatora, Protiv požarni aparat, Električna I manuelna kaljužna pumpa, Digitalni prekidač.

Izborom nekih od ponuđenih opcija dodatne opreme možete potpuno personalizovati vaše plovilo:

Trup i stranice plovila u sivoj ili beloj boji, dodatni sistem ozvučenja, bow thruster, različite opcije i boje T-topa ili tenda uz mogućnost pokrivanja kompletnog plovila, podvodna svetla, imitacija tikovine ( espresso boja) itd.

Specifikacija: Navan S30
Dužina: 10.23m
Dužina trupa: 8.99m
Širina: 2.99m
Težina čamca bez motora: 3270 kg
Širina unutar čamca: 1.80m
Osovina 2 motora XL (ekstra duga)

1 Motor XXL ( ekstra ekstra duga)

Maksimalna snaga motora: 600ks (441kw)
Gaz: 0.62 m
Rezervoar za vodu: 80 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 400 L
Visina čamca: 2.30m
Maksimalan broj osoba: B-10 / C-12
Ce kategorija: B ili C