Novi model Pilothouse 705 pomera standarde Pilothouse serije čamaca. U kombinaciji sa motorom od 200ks sa većom kabinom nego ostali modeli zaista ostavlja bez daha. Detalj koji daje poseban šmek ovom modelu je duplo kormilo sa navigaciom i elektronikom. Jedno se nalazi u kabini a drugo izvan nje.

Bezbednost

Visoka i uocljiva signalizaciona svetla,brisači i vetrobranska stakla, merdevine za lak ulazak i izlazak iz vode, servo volan za glatko upravljanje omogućiće vam brzu ali i bezbednu vožnju.Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.Savrseno izbalansirano korito, velika i uočljiva navigaciona svetla, odlična vidljivost iz kabine od 360 stepeni,vetrobrani,specijalni čekrk za sidrenje samo su neke od performansi ovog čamca. Navigacioni sistem će vas uvek držati na pravom putu a kabina će vam omogućiti da se sklonite od vremenskih neprilika.

Komfor

Vreme je da pobegnete od svakidašnjih obaveza i opustite se. Ovaj model za to poseduje sve što vam je potrebno. Veliku palubu za sunčanje, zadnji deo za odmaranje i pecanje i prostranu kabinu za 4 osobe. U kabini se pored dva sedišta nalazi i zadnja klupa gde mogu boraviti još 2 osobe. Ležaj u kabini je namenjen za 2 osobe, a postoji i opcija toaleta.

Ribolov

Pilothouse 705 može biti vaš izbor za ribolov. Poseduje posebne držače za štapove tako da je potrebo samo da se opustite. Plovilo poseduje i posebne pregrade za smeštanje vašeg ulova.

Što se tiče prostora za skladištenje, Pilothouse 705 ima mnogo više prostora nego što se očekuje od čamca ove veličine (7 metara). Prostrani kokpit sa dva sedište u zadnjem delu omogućiće vam dosta prostora pri zabacivanju udice.

Pilothouse 705 pokreću Mercury vanbrodski motori od 115, 150, 175, 200 ili 225 konjskih snaga , na vama je da odlučite. Veliku prednost predstavlja veliki izbor dodatne opreme iz našeg kataloga poput tende, navigacije , različitih ribarskih paketa opreme, sportske boje korita i tako dalje…

Pilothouse 705 je savršen izbor za reku ali i za more.

 
Specifikacija: Pilothouse 705
Dužina: 6.63m
Dužina korita: 6.45m
Širina: 2.54m
Težina čamca bez motora: 1585kg
Maksimalna tezina motora: 239kg
Osovina XL (Ekstra duga)
Maksimalna snaga motora: 225ks (165kw)
Gaz: 0.53m
Rezervoar za vodu: 45 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 200 l
Visina čamca: 2.96m
Maksimalan broj osoba: 7
Ce kategorija: C

Virtuelna tura