Novi model plovila za 2020 godinu od Quicksilvera je Pilothouse 805, koji svojim dizajnom i performansama pomera standarde Pilothouse serije čamaca. U kombinaciji sa motorom od 300ks sa većom kabinom nego ostali modeli zaista ostavlja bez daha. Detalj koji daje poseban šmek ovom modelu je duplo kormilo sa navigaciom i elektronikom. Jedno se nalazi u kabini a drugo izvan nje.

Bezbednost

Visoka i uocljiva signalizaciona svetla,brisači i vetrobranska stakla, merdevine za lak ulazak i izlazak iz vode, servo volan za glatko upravljanje omogućiće vam brzu ali i bezbednu vožnju.Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.Savrseno izbalansirano korito, velika i uočljiva navigaciona svetla, odlična vidljivost iz kabine od 360 stepeni,vetrobrani,specijalni čekrk za sidrenje samo su neke od performansi ovog čamca. Navigacioni sistem će vas uvek držati na pravom putu a kabina će vam omogućiti da se sklonite od vremenskih neprilika.

Komfor

Vreme je da pobegnete od svakidasnjih obaveza i opustite se. Ovaj model za to poseduje sve što vam je potrebno. Veliku palubu za sunčanje, zadnji deo za odmaranje i pecanje i prostranu kabinu za 4 osobe. U kabini se nalaze tri sedišta. Ležaj u kabini je namenjen za 2 osobe, a postoji i opcija toaleta.

Ribolov

Pilothouse 805 može biti vaš izbor za ribolov. Poseduje posebne držače za štapove tako da je potrebo samo da se opustite. Plovilo poseduje i posebne pregrade za smeštanje vašeg ulova kao i prostor za pripremu ulova za jelo.

Što se tiče prostora za skladištenje, veliki broj pregrada i ormarića će vam omogućiti da smestite svoje stvari a prostrani kokpit sa dva sedište u zadnjem delu omogućiće vam dosta prostora pri zabacivanju udice.

Pilothouse 805 pokreću Mercury vanbrodski motori  u duploj instalaciji 2 motora od 150ks ili singla istlaciji motora

225 ,250, 300 ili čak 350 konjskih snaga , na vama je da odlučite. Veliku prednost predstavlja veliki izbor dodatne opreme iz našeg kataloga poput tende, navigacije , različitih ribarskih paketa opreme, sportske boje korita …

Pilothouse 805 je savršen izbor za reku ali i za more.

 
Specifikacija: Pilothouse 805
Duzina: 7.15m
Duzina korita: 6.99m
Sirina: 2.89m
Tezina camca bez motora: 2434kg
Maksimalna tezina motora: 422kg
Osovina 1 motor XXL (Ekstra Ekstra Duga)

2 motora XL (Ekstra duga)

Maksimalna snaga motora: 350ks (257kw)
Gaz: 0.6m
Maksimalan broj osoba: 9
Kapacitet rezervoara: 350l
Visina camca: 2.8m

 

Virtuelna tura