Valiant Sport 500 predstavlja jedan on najpopularnijih modela iz porodice Valiant čamaca, ali kao i svi modeli Valiant rib čamaca on je odličan izbor za bilo kakve rekreativne aktivnosti i odmaranje na vodi. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Sport 500 je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog PVC materijala koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa konzolom sa prednjim sedištem i visokim sedištem sportskog dizajna koja ostavlja mogućnost prolaska sa leve i desne strana s obzirom da se nalazi na samoj sredini plovila. Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Plovilo je dizajnirano  za sportsku vožnju, vuču skijaša, različite sportove na vodi a može se koristiti i prilikom ronjenja pošto ima dosta mesta za smeštanje opreme i boca. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima od  40, 50 ili 60ks.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: čelični rezervoar, kompas, pokrivač konzole, rol bar i još mnogo različite opreme!

Valiant 500 Sport će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija i sportova na vodi!

 
Specifikacija: Sport 500
Dužina: 5.01m
Dužina unutar čamca: 3.94m
Širina: 2.45m
Širina unutar čamca: 1.28m
Prečnik tubusa: 47-57cm
Težina čamca bez motora: 285kg
Maksimalna težina motora: 170kg
Osovina L ( Duga)
Maksimalna snaga motora: 60ks (44.1kw)
Preporučena snaga motora: 60ks (44.1kw)
Broj vazdušnih komora: 5
Kapacitet rezervoara: 95l - opciono
Tip rezervoara: Integrisan
Maksimalan broj osoba: 8
CE kategorija C
[evc_image_gallery type="slider" images="1280,1281,1282" image_size="full"]