Valiant Sport 470 predstavlja jedan on najmanjih modela iz porodice Valiant čamaca, ali kao i svi modeli Valiant rib čamaca on je odličan izbor za bilo kakve rekreativne aktivnosti i odmaranje na vodi. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Sport 470 je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog PVC materijala koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa džokej konzolom sportskog dizajna koja ostavlja mogućnost prolaska sa leve i desne strana s obzirom da se nalazi na samoj sredini plovila. Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Plovilo je dizajnirano  za sportsku vožnju, vuču skijaša, različite sportove na vodi a može se koristiti i prilikom ronjenja pošto ima dosta mesta za smeštanje opreme i boca. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima od  25, 30, 40, 50 ili 60ks.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: čelični rezervoar, kompas, pokrivač konzole, rol bar i još mnogo različite opreme!

Valiant 470 Sport će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija i sportova na vodi!

 
Specifikacija: Sport 470
Dužina: 4.69m
Dužina unutar čamca: 3.65m
Širina: 2.11m
Širina unutar čamca: 1m
Prečnik tubusa: 41-57cm
Težina čamca bez motora: 213kg
Maksimalna težina motora: 120kg
Osovina L ( Duga)
Maksimalna snaga motora: 60ks (44.1kw)
Preporučena snaga motora: 40ks (30kw)
Broj vazdušnih komora: 5
Kapacitet rezervoara: 25l
Tip rezervoara: Eksterni
Maksimalan broj osoba: 8
CE kategorija C
[evc_image_gallery type="slider" images="1285,1286,1287,1288,1289" image_size="full"]